Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krossad kompass, en resa utan karta

Jag kör
bil
det är
januariregn
och bob dylans röst
driver mig framåt
i morgonmörkret

You destroyed
me with a smile
sjunger han

Jag tänker
att vi män
är sköra
som frigolit
/ något som isolerar värme
men lätt blåser bort i vinden/
eller
läppglans
och en repeterande
inåtböjd pekfinger




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-18 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan