Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar att jag älskar dig.

Jag älskar dig .
Eller, jag älskade dig.
Jag vet inte om jag gör det nu,
Allt känns så konstigt.
när du ligger på mig och lyssnar på mitt hjärta,
då är allt perfekt.
Men sen så försvinner du ur mitt liv ett tag.
Jag verkligen hatar hur du är mot mig,
hora..
Lämna mig ifred!




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-19 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt