Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riva världen i tanken och sedan bygga upp den på nytt


Kan vi dela inlevelsen en stund?
Uppleva upplevelsen tillsammans.
Små bitar intensitet
bollade mot varandras blickar.

Uppskatta detaljerna
utan att vara rädd för förändring.
Riva världen i tanken
och sedan bygga upp den på nytt.

Kan vi inte göra det vid ett fikabord
eller under en långsam promenad
där enbart nuet existerar.

Jag tror att det är vänskap.
Om du vill dela stunden med mig?




Fri vers av Tina-sol
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-19 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol