Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues in my shoes

Jag
rastar med tomma
koppel
reser
utan pass
det finns dikter
som kommer
fram vid tö
och jag gräver
efter dom
med blåa fingertoppar

Faktum
utan fakta
är som ett hål
utan öppning

Jag kastrerar
pedofiler
vid återvändsgränder
slänger ut
fälleben
för människor
med näsan i vädret
jag gör,
nytta

/important
notice/

När
pengarna är
slut
drick vatten
och dröm
om bättre tider





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-19 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan