Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I allt.

I detta allt finns ingenting.
I detta inget finns allt.
All smärta, allt hat, all kärlek.
Jag hatar allt.
Jag hatar det jag inte kan vara och det som jag kunde varit.
Bara för att jag vet att jag gav det till någon annan.
För att jag vet att jag kunde haft det bättre med någon annan.
För att jag vet att jag är bättre än andra.
Jag hatar det för att jag hatar dig, för att jag hatar mig själv.
I detta inget finns allt, allt jag hatar.
Allt jag är.




Fri vers av melo
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-20 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

melo
melo