Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser på.

Jag ser genom mitt fönster, men ser inget ljus.
Jag ser genom mitt fönster, men har inget hus.
Jag ser ut över landskap, men äger ingen mark.
Jag ser min styrka men känner mig inte stark.
Jag repar mod men till vad?
Jag vill våga men känner bara hat.
Så länge utan att veta, utan att veta var man ska leta.
Efter det som gör att jag, kanske vet varför jag fortfarande lever en dag.




Fri vers (Fri form) av melo
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-04-11 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

melo
melo