Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska dig själv

I din renaste form
-finner du dig själv

Öppna dig för att ta emot

Bakom illusionerna
finner du svar

Välj din verklighet

Bakom varje längtan
finns alltid en önskan om att växa och utvecklas

Utvecklingen tar aldrig slut

Älska dig själv
så som du är
just nu

 

 




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-21 02:06



Bookmark and Share


  Anna*
En acceptans och en sund självkänsla är ett måste för att kunna må bra. Fint skrivet!
2011-03-12

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-01-23

  Robert Almgren VIP
Uppiggande och sant, härlig dikt!
2011-01-21

  Suzy med punkterna
Som redan sagt, den svåraste men också den vackraste av kärlekar för endast då kan man ge sitt allt till någon annan.
2011-01-21

    Max Poisé
Svåraste formen av kärlek!
Är den till sig själv!
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP