Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar på min älskade vän som lämnade oss allt för fort. Du är saknad och älskad...


Stulen sol


En mörk natt kom mannen i svart kåpa och bister min
han stal min vän när hon sov.
Aldrig hon hörde när han smög in.
En tjuvaktig vålnad
har tagit något som inte var hans.
Hur kan man vara så grym?

Han ryckte dig bort allt för fort,
långt innan vi han ta farväl.
Vi var ju inte färdiga än!

Du var ledljuset i mitt liv,
utan dig är jag lämnad
att vandra i ständigt mörker
utan vägledning eller direkta mål.
Vilsen, ledsen och förvirrad
så svårt att förstå.




Fri vers av tabitha
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-21 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tabitha