Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräck

Så rädd
så mörkt

Skuggor växer
får liv i skymundan
Något rör sig
Något lurar,
lurar på dig

så rädd
så mörkt

Kan inte se
kan inte andas
Mörkret sipprar
in i muna lungor
Nu kvävs jag snart...




Fri vers av tabitha
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-05-10 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tabitha