Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ensamhetens eko utan svar

Hon svänger sina
höfter
till tystnadens
musik

Raffsetet
var nyinköpt
1993
och fortfarande
oanvänt
män har
nuförtiden
plastikopererade ögon

Så när
sista dansen
på sista klubben
i stan har ringt
ut
så går hon ensam hem
med kupade händer,
tårsamlandes




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-21 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan