Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar jag?

jag sa, hej.
du sa, hej.

du var glad.
det var nog jag med.
jag kunde inte känna det just då.

men efteråt kände jag det.
starkt.
mycket.

veldigt mycket.


vågar jag hoppas?
hoppas på en normal relation?

det känns bättre.
hur känner du?

jag vill hoppas!
jag vill våga!
våga tro på att det kan leda till något bättre.

det smärtar att säga det här,



men jag behöver dig,

brorsan.




Fri vers av Jiffel
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-22 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jiffel