Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

Omsluter mig själv
i ett humaniskt singular behov
ego kram

Rusar in i slowmotion
och hyperventilerar
i min rymdfarkost

Pussar gråa väggar
målar hjärtan
på din hud

Längtar efter
sammanhang




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-12-09 18:41



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
omtumlande
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan