Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara vill hänga lite grann, välj då inte korset

Dårarna slickar rännstenar
som
om det vore
oblat

Lägg din kropp
på tågspår
och be för evigt
liv

Sperman talar sitt tydliga språk
och utan
detta faktum
så vore inte ens nunnan
vid liv

Dränk dina fördomar
men låt aldrig
någon trycka ner ditt huvud
under vatten





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-22 22:16



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Gillar !!!!
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan