Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad i skogen

En skogspromenad är underbart för min själ. Den skänker mej en stor inre frid.
Naturen är så vacker, 5 grader kallt och vindstilla. Underbart.
Om nästippen blir jag kall, men i hjärtat blir jag varm.
Det är rimmfrost på träden och jag plockar en bukett videkissar som precis spruckit ut.
Idag ser jag inget vilt, som jag gör ibland. Idag ser jag bara fridfullheten.
Jag behöver inte gå i mina upptrampade spår idag, för skaren ligger hård så den bär min tyngd. När jag kommer hem sätter jag mej i soffan och läser en massa fina dikter på "Poeter"




Fri vers av legusa
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-23 19:06



Bookmark and Share


  pixter
man blir skogspromenadsugen... fint ^^
2011-01-26

  Ninananonia VIP
Sköna ord :)
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

legusa