Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En för vanlig känsla i samhället..

Tänk dig som barn att inte vara älskad
Kramar, pussar och leende finns inte i din värld
Bara i din fantasi, som är en dröm

Tänk dig att bli slagen, av din far
Barnen i skolan tittar på dig
Du pekas ut, ingen vill vara din vän

Tänk om din största önska var att få beröring
Av din egna mor
Det närmaste var nypet i örat


Tänk dig att inte ha några fina minnen
Med din egna familj
Det starkaste är spritlukten på morgon

Tänk dig att bli utslängd ur ditt eget hus
För att du inte diskat efter maten
Som du inte ätit av

Tänk dig att det var du
Barnet som aldrig fick känna lycka
Innan du blev strypt av din far.




Fri vers av Ellaaaa
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-23 21:39



Bookmark and Share


    L e e
Din text berör väldigt djupt.
2011-01-23

    ej medlem längre
Vad hemskt... men fin text. Berörande.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ellaaaa