Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte ok

Det som händer nu
jag visste det skulle komma
Jag visste att det skulle göra ont
att jag skulle ha svårt att släppa det
om jag en dag lyckas sker det
som om jag inte visste om det
jag hatar deffinitiva avslut

Jag tycker om frihetskänslan
och leva som ibland ett gottebord
inga möjligheter ska vara stängda
men jag godtar inte att andra gör samma sak
då blir det kränkande
jag har en bubbelnatur
en orättvis känsla i bröstet
det är inte kul att vara orättvis
och sen må dåligt

Man kan ju inte ha kakan och samtidigt äta den
möten och avslut är en del av livet
en stor del
Det är så att inget består i evighet
inget bör man ta förgivet
inga känslor brinner utan bränsle
men det gör ont det är tungt det är outhärdligt
när känslorna är sega som klister
stoltheten äter upp
mig inifrån
men ändå säger jag ok det är ok




2011-01-24




Fri vers (Modernistisk dikt) av Misteria
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-24 11:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
jag vet ju inte vad du direkt avser, men i relationen emellan män och kvinnor anser jag att kvinnor bör få leva ut i sin frihetskänsla, att få göra vad hon vill, när hon vill, oavsett vad, att hon får äta hela kakan samtidigt som hon får ha den kvar, där inga möjligheter är dig stängda

tvärtemot för män som totalt samt lojalt istället skall sluta upp inför kvinnan, bejaka henne, betjäna henne, samt behaga henne, troget samt lojalt

det blir som yin och yang, en perfekt harmonisk balans.

2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Misteria
Misteria