Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet med mitt eget hånleende

helvetes ambition men jag älskar dig ändå


min själ stod vid köksfönstert och kikade ut på gården orkeslös och trött

min själ såg tvättlinan där mitt RENA leende hängde ensamt på TORK och

hånlog medan VATTENDROPPARNA sakta falla från fuktiga läppar


hånlog åt dess moderssjäls dumdristiga behandling av sitt eget väsen


min själ har varit alldeles förblindad av bara ambition och äventyr

rusat fram som vacker naturkraft likt Niagarafallen

min själ märkte inte att de vackra fallens rasande tempo paradoxalt nog sakta

blev till dess egen BLODSSPILLAN


HUR blev vattendropparna som falla till frustration och RENA TÅRAR

HUR blev den starka livspulsen i mina vener till ett blodsspillande ÖPPET SÅR




































Fri vers (Fri form) av tinamarie
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-24 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tinamarie
tinamarie