Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adress minneslunden


varje ord om dig min dagbok slukar blir till ett plockat stygn

med helande tyngd


ärret kämpar i tysthet för att dölja det som en gång var ett öppet sår

ännu en vår utan dig


den genomskinliga hinnan som täcker mitt seende

är tårar som i sin iver väntar på att få bli blottade


jag saknar ditt leende


att fjäderlätta tårar som rullar längs kind

faktiskt kan urholka en hel själ


dags att stänga minneslundens

grind



















Fri vers av tinamarie
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 00:57



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
en vandring i minnenas allé
de bitterljuva stundernas
svalka att geperspektiv åt nuet
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

tinamarie
tinamarie