Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eventuellt

 

Måhända sover säkerheten ännu
bland livets presenter 


Möjligen går det att finnas

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-05 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
möjligen går det att finnas... ja. kanske. det går iaf bland dina ord.
2011-02-12

  Lena Själsöga Keijser
inte vet jag varför och egentligen har jag slutat fundera
vi tror oss ofta vara säkra
ser säkerhetsnål ploppas upp
är det en negation eller är det öppnandet av det vi trodde var säkerhet

jag ser en vaknad stjärna
livshopp

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-07

  peter markurth
gillar
2011-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Tryggheten är deponerad.
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP