Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten var ursprungligen en novell som blev en teaterpjäs som skulle blivit film och sedan opera, sedan blev den ett aldrig utgivet seriealbum och så skulle den bli teaterpjäs i amatörradio och även en doktorsavhandling och så slutligen film ändå.


Porrfilmsinpelningen





Jag skulle få 4-5.000 för att göra en porrfilm. Det skulle bli min debut efter att syrran tjatat på mig i månader. Hon skulle själv lägga av och hade rekommenderat mig som sin ersättare och vad gör man inte för sin tvillingsyster? Men det uppstod vissa problem. Jag hade ställt i ordning rummet. Jag hade kommit överens med en partner som skulle komma, en fotograf, en sminkös, folk som skulle sköta ljuset, ljudet osv. Jag var först på plats och sedan kom det folk i tur och ordning. Den ena senare än den andra och alla hade de någonting att skylla på. Ljussättarens bil ville inte starta. Ljudkillens bil krockade på vägen. Tjejen som skulle sköta filmkameran kom först (stillbildskameran sköttes av en annan tjej som fastnade hos frisören alldeles för länge) tre timmar efter utsatt tid på grund av att hon var tvungen att vara med när hennes syster födde trillingar. Jag beställde in pixxor och dricka i olika omgångar för naturligtvis var alla hungriga när de dök upp efter hand och inte tagit sig tid med att äta emellan. Efter sex timmars väntan var jag nära att ge upp när min partner ringde och sade sig ha blivit kidnappad under ett bankrån. Regissören sade sig kunna ställa upp och överlåta regin till sin gamla halvblinda mamma men då gav jag upp och bröt mig in i baren istället.
Efterfesten gick till historien som en av de mer blöta och sedan låg plötsligt alla med alla medan jag satt och halvsov i en soffa med benen i den och överkroppen på golvet. Senare fick jag höra att regissörens gamla mamma passat på att filma spektaklet och att filmen nu fanns att köpa nere på macken. Alla utom jag och min partner var med i den och några pengar såg jag aldrig till för vår del heller. Lika bra var nog det och jag har sedan dess aldrig mera tackat ja till att vara med på film.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP