Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles närvarande.

Det ligger precis under huden, allt du någonsin varit, allt du någonsin kommer bli.
Det ligger precis under huden, inuti mig.

Allt är bara iskall sten och frost under mina fingertoppar.
Allt är bara iskall förbannad sten.

Det finns ingenting under den hårda kälen, det finns ingenting.
Allt ligger precis under huden för jag bär dig.

Det finns ingenting under den hårda kälen.
Det sträva träet där under förvarar ingenting.




Fri vers (Fri form) av Caroline Lundström
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lundström
Caroline Lundström