Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid älska dig

Även om mörkret faller
så lovar jag att älska dig
även om allt försvinner
kommer jag alltid finnas
kvar hos dig
i både gott och ont är
jag vid din sida
vad som än händer
kommer jag alltid att
älska dig, jag hoppas
du alltid kommer att
minnas mig, för den jag är
den som alltid skulle vara din.




Fri vers av Charlotta-Andersson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotta-Andersson
Charlotta-Andersson