Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de går inte att fly

Att fly är inte utvägen
för stunden kanske
det känns bra,
men även fast du inte vill
så följer dina problem med dig,
jag försökte fly ifrån dig
flytta till en annan stad, och
ny skola.
Men du finns i min omgivning ändå
ditt namn, din doft, och din röst i huvudet.
Vad jag än gör så påminns jag av dig.




Fri vers av Charlotta-Andersson
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-26 22:12



Bookmark and Share


  Anton the poet
känner klart igen mig i, snyggt!
2011-02-02

  Just Emotions
känns igen! snyggt!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Charlotta-Andersson
Charlotta-Andersson