Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januaripromenad II

En gammal gumma
möter en annan gumma -
kråkorna kraxar




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-26 12:23

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Just Emotions
gillas skarpt!
2011-01-26

    ej medlem längre
fin dubbeltydighet i denna
2011-01-26

  Arja Söderfeldt
En humoristisk en möter en läsare. :-)
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP