Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefrihet

Att få föra sin egen talan
ha åsikter och uttrycka dem
det är så vi ska leva, med rättigheter och skyldigheter och allt därtill
en grund vi står på
ja
vi ska leva så

lever vi så?
självklart
lever vi så?
tvekan
lever vi så?

Alltså.
vi kanske inte vågar följa vårt hjärta
för vi följer någon annans hjärta
Faller för trycket
Alltid
Alltså.

Lever vi så?
Jag är diplomatisk och säger inget mer
för en åsikt kan provocera alla hjärtan som lever i en klump

och många hjärtan är starka
mycket starkare än jag
Alltså.




Fri vers av IdaCarin
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-26 21:26



Bookmark and Share


  Just Emotions
snyggt!!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

IdaCarin
IdaCarin