Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan om ickekärlek

Och så plötsligt är det över
när det börjat lysa i konturerna,
sorgen blivit gladare,
skrattet högre och hjärtat rödare
Äntligen

Då går allt sönder
ett misstag och allt sjunker så djupt ner i hålet
konturer slocknar och skratt dör bort
det som förut var ljus blir ett ekande mörker som för alltid påminner om hur jävla meningslöst det är att försöka
hur skavanker förstör när misslyckandet blir för stort

En önskan om ickekärlek
ty kärlek förintar ett bultande hjärta i ögonblicket allt rasar
jag hatar kärlek

men jag älskar dig

Det går inte
låt allting bli som förut
då jag trodde att livet utan dig faktiskt var värt att leva
men du är borta nu
och bort försvann också livet




Fri vers av IdaCarin
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-02 12:02



Bookmark and Share


  Svart svan
Tänkvärd text...jag funderade på vad som kan vara "ickekärlek", och vad det kan bestå utav...då kom jag fram till att Förändring kanske kan tänkas utgöra svaret på frågan...http://joakimhorsing.se/2006/12/27/karlek-bortom-tid-och-rum/

2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

IdaCarin
IdaCarin