Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 26 januari 2011, om Ny M.
Om att förlora.




Loved and Lost

People are laughing around me,
talking about happy subjects
and the buzzing of the café
reaches my ears
but inside it's all black and dark,
- empty -
and my eyes are fighting
against the tears
when he over a faulty internet connection
in the land far far away says:
"I'm sorry" over and over again.




Fri vers (Fri form) av Carin
Läst 392 gånger
Publicerad 2011-01-27 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tårarna slåss i mina ögon också
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin