Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverskatten


 Jag gick en dag en tur i skogen

Solen sken och fåglarna kvittra

Något bet mej, så jag tog, en

Jag tror det var en ”Vittra”

 

Släpp mej genast loss, den sa

Så ska du en silverskatt få

Jag ska dej stället visa, ja

Där silvret finns som du kan nå

 

Se ner i källan, Vittran peka

Där lyste ett skimmer vitt

Och min fantasi börjar leka

Tänk allt detta är mitt

 

I samma stund hon flydde

såg jag sanningen träda fram

och jag min panna brydde

det var ju bara en lövfylld damm

 

BiA




Fri vers av Jag BiA
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-27 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vittra, Kvittra är ord som för mig till baka till musikalitetetenstetens storhet! tack för dina ord
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jag BiA
Jag BiA