" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Fina Klara

Hönan Fina Klara

satt å undra

när ska tuppen ta na?

 

Fina Klara vill gärna

men tänker så

 motvilligt spjärna

 

för att inte röna

sin identitet som

äggasjuker höna




Fri vers av Jag BiA
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-27 12:42



Bookmark and Share


    Yarissa
Ha,ha skrattar än....
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jag BiA
Jag BiA