Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda mossan

Närhetens värme
fick kinder att blossa
till och med
mossan blev
röd

Musiken pumpade
in i öron och själ
tack och lov
så slutade det väl

Men stunden
finns kvar
i själstid




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-12-10 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan