Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man

Hon vrider sig under mig
men inte av smärta
hon öppnar sin mun
och biter sig i läppen

Jag håller så länge jag kan
för man är ju en modern man




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-12-10 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan