Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som mos på en tallrik

Hon var rund
och för en stund
bara min

Den flyktiga
närheten flög sin kos
och jag tröstar mig själv
med korv och blues




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-12-10 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genialiskt! Jag gillar det ovanliga rimmet i första raden (A-A-B), men framförallt är det rimmet kos-blues och anknytningen till titeln som gör att jag tycker det är en fulländad text. Jag är också förtjust i den banala förklädnaden. Stående ovationer!
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan