Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstävernas vilda flykt

Oj nä men snälla ni !
behärska er nu spring inte ut så där
som om ni inte har sett ett vitt ark
förut

Nä nu ställer vi oss på led här och bildar sansade ord
som tex

Struktur
ordning
och
tristess

Nä men
du !
kom genast tillbaks i ledet
och nä
nu springer dom iväg
allihopa

Dom log listigt
och bildade ord som

tex

Anarki
knulla
och
frihet

Ja var ska det sluta ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-12-10 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan