Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sargad själ

var den hel

Vacker strålande positiv 

Full med kärlek

Som nådde alla

 

Sedan fick den hat

Hemsk föraktande negativ

Full med ondska

Som nådde mig

 

Nu får den läka

Skönt trevande positiv

Full med tillförsikt 

Som når oss

 

BiA

 




Fri vers av Jag BiA
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-29 16:09



Bookmark and Share


    MessyFingerpaints
den e så... jag kan bara inte beskriva...
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jag BiA
Jag BiA