Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som lyser, likt en ficklampa en kolsvart natt

Nattäcket drar
sina ljusa landsplågor
över mitt
land
och rike

Fattiga riddare
räddar
inga svältande
barn

Poesin
skänker åtminstonde
tröst
och tillfällig
flykt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-29 20:15



Bookmark and Share


  evana
Fattiga riddare kan vara en räddare, är riktigt gott!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan