Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom texten

Under täcken av skam
finns ett liv i lögn
och drömmar
som inte ens
jag skulle
våga fantisera om

Nakna ord
chockar
påklädda
människor
med
en inre föreställning
av en perfekt värld

Gå bakom texten
och finn
en ny värld




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-12-10 20:13



Bookmark and Share


  Wretling
Poesi i ett nötskal!
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan