Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att fira

Nu har det hänt
jag såg en förlust som en seger
och det ska jag fira med
mig själv !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 218 gånger
Publicerad 2005-12-10 20:23



Bookmark and Share


  Nic
Får jag fira med dig?
en liknande insikt har kommit till mig
2005-12-10

  Wretling
Ah intressant :)
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan