Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting har någonsin känts så fel


Vet ingenting längre

Slänger mobilen i golvet
biter hål i kinderna
[inte ska du gråta över kärleken igen?]

Flyr långt bak i minnet
letar meningsfulla stunder
och lever efter dem
mina eviga flykter
från nuet, från verkligheten
att leva i nostalgi och minnen är min framtid

Jag minns när du sa att du alltid var med mig
att jag var den viktigaste personen i ditt liv
men du har aldrig varit så frånvarande som nu
och jag har aldrig känt mig så oviktig

Jag tror att båda du och jag vet
att det inte finns något mer att hämta
så länge du lägger över ansvaret mellan oss
mig

Hjärtat slår i otakt
till varje citat jag brukade koppla ihop oss med
jag vet inte längre vart vi står
och jag förstår inte vad jag gjorde
som gjorde att du vek av.




Fri vers av Atmosphere
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-29 23:46



Bookmark and Share


    sjuhundraslag
slutet är grymt!
2011-02-16

  M.A.J.R
Jag vet efter att läst denna text att den är vär ovationer bra gjort =)
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Atmosphere