Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även döden behöver kärlek

Dödens ångest i en bunden man
folkets dröm blir aldrig sann
ge mig din hand och finn min famn
nu när jag står på knä i skam

du är allt jag är inget
du är liv jag är död
låt mig förvandla dig
till någon som kan älska mig




Fri vers av mackepacke
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-30 01:04



Bookmark and Share


  Suspended Animation
Fint!:)
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mackepacke
mackepacke