Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tangentbord,röda fingertoppar

Vi springer för
livet
vi springer
mot döden
vi leker
andetag, lyckoskratt
under tiden
det regnar pulsåder
från solhimmel
det snöar kokain
i din obäddade säng
musiken dunkar i ditt sköte
jag är rytmen
bakom dina sönderrivna tapeter
rastlösa hundar
klöser mot mitt sargade hjärta

Kan du få mig
att le
kan du resa
ett tempel
under mina
trötta fötter
se öppna ögonen,
se




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-30 11:22



Bookmark and Share


  evana
Tycker särskilt om raden "vi leker andetag, lyckoskratt under tiden"!
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan