Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan




Inte ens den svartaste natt
kan väja sig mot morgonljuset


Det finns hopp,

ännu.










Fri vers av mishu
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 14:38



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Finaste du, om du visste vad jag behövde läsa detta just nu. Jag sparar den i mitt hjärta.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu