Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vita tvillingträden


Intill de vita tvillingträden
har du gjort dig ett bo
Alldeles nära den plats
där havet en gång dog
Men så, andas in av mitt liv
se, det är också ditt
En av två gåvor att förfoga över
Den andra,
den är Död.




Fri vers av mishu
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-30 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu