Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är falsk så shoppa dig fri

Jag jagar mig själv
snart så
har jag nått mitt egna mål
drömmarna spräcks och då
när det blir till verklighet
så är det inte alls som man trodde
( tror du på tomten ? )

Renarna var glada för dom
var rena
men jag var smutsig
och doftade parfym

Jo jag vet
det är ingen hemlighet
förutom för dom
som lever sitt liv
på att kontrollera
andra och glömmer
att leva själva
( jag menar hur mycket materiellt kan man köpa
innan man vill leva på riktigt ? )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 210 gånger
Publicerad 2005-12-10 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan