Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tur att diska ?

Jo sent men
lördag är det ju
jag pumpar in Bruce Springsteen i örat
och känner att jag har råd att
få en liten hörselskada då och då

Tipp tapp
tiden är knapp
och vilken knapp bör man trycka på
för att slippa diska ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2005-12-10 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan