Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempelmusikalen

Vi skymmer våra sorger i takt med att glasen återigen fylls på, musiken höjs

Ensamma själar dansar tätare än vad dag och natt har sin tärda olikhet

Omen för en kväll, söker tröst i en annan famn


Jag drömmer om den vackra dagen,

Cigaretter i dunkel, behaglig musik på halvdån nivå och indiska temuggar krockandes med halvdammiga tapeter i obegripliga mönster och en dos av för många timmar med solsken ,

Ska skriva en tempel musikal i kärlek och vardags tecken

Ståtlig och pampig, visa en och miljarder känslor i ett enkelt liv fött till en svår värld

 

Finna berömmelsen och behagas av festliga kvällar,

Utan tanken om ensamheten, någonsin igen


Om allting är en dröm för alltid, spricker bubblan inte för evigt

Ty jag svor med hjärtat seden inför eldsken och fullmåne, till vittne av tusental i stjärnor

Att aldrig vakna upp, från livet jag uppnår på drömmande väg




Fri vers av Linda Gustafsson
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 10:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Linda Gustafsson
Linda Gustafsson