Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En början på någonting som jag tror kommer bli bra till slut.


Låt mig få stanna

Låt mig få stanna…
Bara en minut, en sekund.
Att få se dig, röra dig.


Jag minns den dagen jag mötte dig.
Du gjorde att livet fick färg.
Som ett barn som målar efter siffror.
Fyllde du varje lucka perfekt.
Vi grät, vi log.
Vi delade sorg och lycka.


Jag såg på dig, små solstrimmor på din kind som letat sig igenom de grå persiennerna.
Du anade inte vem jag var.




Fri vers av Skuggtårar
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-01 01:29



Bookmark and Share


    //Nikita
Åh, så vackert :)
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Skuggtårar
Skuggtårar