Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja.. inte jag iallafall.


Vem vet?

Att vakna varje morgon
För att ta på sig sin mask
Jag döljer skickligt tumultet i mitt inre
Men vem tar smällen när det exploderar ut?
Jag kan inte kontrollera mig
Och varför skulle jag?
När ändå alla häver ur sin galla över mig.
Jag får ta all skit som andra inte orkar hantera
Jag ska vara perfekt
Jag ska le
Jag ska vara en ödmjuk varelse som lyssnar på alla
Men vem lyssnar på mig?
Vem kan lyssna på mig
På samma sätt som jag tar emot all er skit
Snart är det jag som spyr på er istället
Ni kommer se
Att elden i mitt inre snart rasar fri över er.




Fri vers av Skuggtårar
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 19:26



Bookmark and Share


    //Nikita
Starkt.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Skuggtårar
Skuggtårar