Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slit mig mitt itu

alla tankarna snurrar omkring
jag förstår inte vart de vill ta vägen
vad vill de säga mig
snälla stjärnor kan ni inte berätta?

vill de slita mig mitt itu?
varför finns det ingen hejd?
de skriker om saker som jag redan vet
de ropar om saker som jag redan hört
vill de att mitt inre ska inse vad mitt yttre bestämt
vad vill de säga till mig?

hur ska jag veta om jag gör rätt eller fel, snälla säg
jag väntar på månljuset, så jag kan fly
för även om ni stjärnor, finns där för alltid
så kan ni inte hjälpa mig

ni kan inte hjälpa mig nu




Fri vers av En dold röst.
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-27 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En dold röst.