Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenpass

Jag satte ett vattenpass
på ditt huvud
och då förstod jag plötsligt din snea inställning,
med sådan obalans i kroppen
är det svårt att gå med
ett leende på läpparna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 673 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-11 10:34



Bookmark and Share


  rebecca d
superbt!! Mycket bra!!
2005-12-11

    Bodil Sandberg
jA DU FÅR DÅ ALLTID TILL DET.....
2005-12-11

    ej medlem längre
Haha, en lite rolig text, men ändå allvarsam, bra!
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan