Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nackdel

En nackdel
kan sitta var som helst på kroppen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-12-11 11:48



Bookmark and Share


  rebecca d
ja...*fniss* precis!!
2005-12-11

    Bodil Sandberg
Fniss...ja men visst!!!
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan